De derby Immer Voort - Noordstar eindigde op een 0-0 gelijkspel, een resultaat waarmee alleen de thuisploeg tevreden kan zijn want Noordstar had deze wedstrijd altijd moeten winnen. Noordstar kreeg in de eerste helft voldoende kansen om met een voorsprong de rust in te gaan maar telkens was het net niet, in een evenwichtige 2de helft kreeg het een terechte penalty maar ook die werd niet benut.Noordstar vertrok met Jan Meir, Willem Langmans, Mathias Tubex, Peter Engels, Filip Mertens, Jef Van de Water, Joris Engels, Tom Lens, Robin Van Beek, Niels Caers en Wim Van Orshaegen. Bankzitters waren Jonas Donckers, Thijs Lambaerts, Miguel Bruynseels en Jan Van de Water.De eerste 10 minuten waren voor Kapel, daarna was Noordstar baas en volgden de kansen. Na een mooie individuele actie strandde de poging van Joris op de keeper (20'), nadat Wim op vrijschop in de muur trapte week een poging van Joris af op een verdedigend been (29'), Wim lobte de doelman van uit een scherpe hoek maar zag de bal nog net van de lijn gehaald (35'), Wim besloot na een geharrewar van kortbij op de goalie (39'), na een kopbal van Filip (op hoekschop) haalde de keeper de bal nog net uit de rechter hoek (40'), Wim zat tussen een te korte terugspeelbal maar miste zijn controle (41') en na een assist van Joris trapte Jef in één tijd hard naast (42'). Kansen genoeg dus om een voorsprong van minstens één doelpunt te wettigen, maar het mocht niet zijn.De tweede helft verliep evenwichtig, maar ook nu kwam alleen Noordstar aan kansen toe: na vrijschop van Jonas kopte Filip hard op de lat (61'), van uit een scherpe hoek stuitte Jef op de keeper (64') en een poging van Joris van aan de kleine rechthoek werd afgeweerd (65'). Daarna kopte Filip goed door naar Niels, die ging door maar werd in de 16m neergehaald en de (goed leidende vrouwelijke) scheidsrechter gaf een terechte rode kaart aan de boosdoener en een penalty aan Noordstar. Jonas trapte echter hard op de onderkant van de lat (76'), weg oververdiende voorsprong. In de slotfase kwam Kapel zowaar nog enkele malen dreigen op hoekschoppen en vrijschoppen, de verdediging en Jan stonden paraat. Vlak voor tijd (89') moest de doelman nog een harde vrijschop van Jonas over doel tikken, de brilstand bleef op het bord. Een gewonnen punt voor de thuisploeg, twee verloren punten voor Noordstar dat veel kansen creëerde maar erg veel onkans had bij de afwerking.[i]Verslag :Bruno Meylemans/Noordstar[/i]